Tiplijn: 06-19541384

Grote uitslaande brand in flat in Dordrecht

0

DORDRECHT – Zondagmiddag 5 februari heeft er aan de Ruys de Beerenbrouckweg in Dordrecht een grote uitslaande brand gewoed. Rond 15.45 uur brak deze uit. Al snel bleek dat de brand uitslaand was. Hierop heeft de brandweer groot opgeschaald. Een deel van de flat werd uit voorzorg ontruimd.

De brandweer heeft in totaal acht mensen uit verschillende woningen gehaald. Vier van hen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis, omdat zij mogelijk rook hadden ingeademd. Enkele huisdieren worden nog vermist. Omstreeks 16.00 uur gaf de brandweer het sein ‘brandmeester’. Zeker 6 woningen raakten zwaar beschadigd. Later vandaag zal worden gekeken welke bewoners weer terug hun woning in kunnen.


 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer