Tiplijn: 06-19541384

Geboeide arrestant ontsnapt in Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – De politie is zondagavond in Oud-Beijerland op zoek naar een ontsnapte arrestant. De man, die met zijn handen geboeid op de rug ontsnapt is, moet zich bevinden in de omgeving van de Poortwijk in Oud-Beijerland. De politie is een zoekactie gestart en daarbij wordt ook een politiehelikopter ingezet.

Rond 22.00 uur deed de politie via Burgernet een oproep om uit te kijken naar de man. Het gaat om een man met Noord-Afrikaans uiterlijk en draagt een grijze gewatteerde jas. De politie had kort voor de ontsnapping een groep jongeren staande gehouden die maskers droegen en een knuppel in hun bezit hadden. Enkele jongeren werden daarop aangehouden, waarvan er daarna één is ontsnapt. Ziet u de arrestant lopen, bel dan 112.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer