Tiplijn: 06-19541384

Anonieme tip levert sieraden, geld en imitatievuurwapen op

0

ZWIJNDRECHT – Een anonieme tip over het bezit van vuurwapens leidde agenten donderdagmiddag 27 januari 2017 naar een 45-jarige Zwijndrechtenaar. Hij werd rijdend op de A16 onderschept en gecontroleerd. Vuurwapens werden niet aangetroffen. Wel sieraden, contant geld en een imitatievuurwapen. De politie zette een arrestatieteam in, omdat het vermoeden bestond dat de man in het bezit zou zijn van vuurwapens.

Op de A16 werd de verdachte opgewacht en onderschept. In zijn auto werd niets bijzonders aangetroffen. Agenten pakten door en vonden in zijn huis in Zwijndrecht sieraden met een geschatte waarde van 25.000 euro, 5000 euro aan contanten en een imitatievuurwapen. Op verdenking van witwassen is alles in beslag genomen. De Zwijndrechtenaar heeft afstand gedaan van het geld en de goederen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer