Tiplijn: 06-19541384

Politie en vader zoeken automobilist na aanrijden jongen (12) in Gorinchem (update)

0

GORINCHEM – De politie is op zoek naar een automobilist naar aanleiding van een ongeval in Gorinchem. Dinsdag 17 januari 2017 werd een 12-jarige jongen omstreeks 16.00 uur aangereden door een automobilist op de kruising van de Wijdschildlaan met de Vestingweg. De jongen kwam vanaf het Fortes Lyceum en raakte lichtgewond, meldt de vader van de jongen. De automobilist reed na het ongeval zonder te stoppen door. De betrokken auto zou een zilver- of grijskleurige Renault zijn. De politie en de betrokkenen zijn op zoek naar de doorrijder, een te hulp geschoten automobilist en andere getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Update 19 januari: De te hulp geschoten burger heeft zich naar aanleiding van dit bericht gemeld bij de politie. De man heeft aan de politie verklaard dat de betrokken auto een zilver grijze Mercedes was. De politie is nog op zoek naar de bestuurder van deze auto.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer