Tiplijn: 06-19541384

Politie achtervolgt man zonder rijbewijs door Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In Zwijndrecht heeft woensdagavond 11 januari 2017 een achtervolging plaatsgevonden. Agenten gaven omstreeks 23.15 uur een automobilist een stopteken. De bestuurder negeerde dit stopteken en ging er vandoor. De politie zette hierop de achtervolging in. Bij de achtervolging reed de automobilist bijna een fietser aan. Na enige tijd stopte het voertuig op een terrein aan de Lindtsebenedendijk. De twee inzittenden renden hierop weg.

Later kwamen twee mannen terug bij de auto. Onderzoek wees echter uit dat zij tijdens de achtervolging niet in het voertuig gereden hadden, meldt de politie. Uit verder onderzoek bleek dat een 19-jarige man uit Zwijndrecht dit wel had gedaan. De man bleek daarnaast niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en krijgt diverse processen-verbaal. De fietser, een man uit Papendrecht, doet aangifte van poging tot doodslag tegen de bestuurder van de auto. Het voertuig waar de Zwijndrechtenaar in reed is niet in beslag genomen.

Foto’s: Sonny Lasschuit

WhatsApp Image 2017-01-11 at 23.46.17WhatsApp Image 2017-01-11 at 23.45.07

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer