Tiplijn: 06-19541384

Politie doorzoekt woningen in Dordrecht en Maasdam; twee aanhoudingen

0

DORDRECHT/MAASDAM – De politie heeft vorige week twee woningen van twee mannen van 19 jaar uit Dordrecht en Maasdam doorzocht. Aanleiding voor de doorzoekingen was een onderzoek naar de herkomst van gestolen sierraden. Bij de huiszoekingen nam de politie diverse goederen en een kluis in beslag

Vorig jaar november verkochten de twee mannen bij verschillende juweliers in Dordrecht een hoeveelheid sieraden. De sieraden werden vastgelegd in registers en die werden door de politie gecontroleerd. De politie startte een onderzoek naar de herkomst van de sieraden. De twee verdachten werden aangehouden voor het helen van de sieraden.

Bureau Rijnmond
De politie toonde vorig jaar de sieraden in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond op TV Rijnmond. Onderzoek wees uit dat ze afkomstig zijn van een in november 2016 gepleegde woninginbraak in Zwijndrecht. De politie is nog op zoek naar mensen die de aangetroffen kluis herkennen. Heeft u informatie? Bel dan 0900-8844 en vraag naar het High Impact Team Zuid-Holland Zuid.

Foto: Politie

kluis

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer