Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt dieven aan dankzij alerte burgers in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft zondag 8 januari in Dordrecht meerdere dieven aangehouden met de hulp van alerte burgers. Op de Ceramstraat werd aan het begin van de middag ingebroken. Een getuige zag dit en belde direct 112. Agenten wisten de inbreker, een 32-jarige Albanees, in de woning aan te houden. De man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, is door de agenten ingesloten voor verhoor.

‘s Avonds kreeg de politie nog een melding van een alerte burger. Men zag dat er op de Hooftstraat een hogedrukreiniger werd weggenomen. Ook hier wist de politie een verdachte aan te houden. ‘Het gaat om een 51-jarige man uit Dordrecht,’ meldt de politie op Facebook. De man verstopte de hogedrukreiniger in een nabijgelegen brandpoort. Ook deze verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau aan de Overkampweg.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer