Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt doorrijder en getuigen na aanrijding 72-jarige vrouw in Gorinchem

1

GORINCHEM – Op de Banneweg in Gorinchem werd donderdag 22 december 2016 een 72-jarige vrouw aangereden door een zwarte scooter. De politie meldde 5 januari 2017 op zoek te zijn naar getuigen van deze aanrijding. De 72-jarige vrouw uit Gorinchem reed op haar fiets op de Banneweg ter hoogte van de Voermanstraat toen zij om 12.50 uur opeens werd aangereden door een scooterrijder. De vrouw kwam ten val en liep een wond aan haar hoofd op. Zij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de scooter is doorgereden zonder zich kenbaar te maken.

De politie is tot op de dag van vandaag op zoek naar deze scooterrijder en naar getuigen van het ongeval. De scooterrijder zat op een zwarte scooter met een geel kenteken. Hij droeg geen helm en had kort, zwart haar. Hij was ongeveer 1.80 meter lang, licht getint en droeg een donkere jas tot op de middel, een donkere broek en zwarte schoenen aan met een witte bies langs de zijkant.

Heeft u de aanrijding gezien of heeft u vlak voor of na het ongeval deze scooterrijder zien rijden, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844 of www.politie.nl. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met 0800-7000 of uw tip achterlaten op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Foto’s: Max Liet

DSC_0486 DSC_0481.jpg B DSC_0487

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Zo in en in triest!!!
    Nee ik zeg niet wat ik eigenlijk zeggen wil…

    Ik zeg alleen, mevrouw heel veel sterkte en ik hoop dat u snel weer op mag knappen!

Reageer