Tiplijn: 06-19541384

Man rijdt 120 kilometer per uur te hard in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht tikte een 28-jarige inwoner van die plaats de 170 aan waar 50 kilometer per uur is toegestaan. Zijn rijbewijs was al ongeldig.

Tegen half tien reden agenten op de Laan der Verenigde Naties in een onopvallende auto achter een auto, die opvallend hard reed. De bestuurder haalde snelheden van 170 kilometer per uur. Collega’s in een herkenbaar voertuig hielden hem staande. Het rijbewijs innemen van de man was niet mogelijk. Dat was eerder al gebeurd. En daarna was het ook ongeldig verklaard. De Dordtenaar kreeg twee processen-verbaal –voor de snelheidsovertreding en voor het rijden met een ongeldig rijbewijs- en een dagvaarding uitgereikt.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer