Tiplijn: 06-19541384

Politie achtervolgt drankrijder door Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft maandagavond 2 januari een man aangehouden in Papendrecht. Aan het begin van de avond was de man betrokken bij een ongeval. De bestuurder ging er hierop vandoor. De politie zette de achtervolging in over de N3 en door de wijken de Kooy en Middenpolder. Op de Burgemeester Keijzerweg wisten agenten de man klem te rijden. Hier bleek dat hij onder invloed van drank achter het stuur zat en niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De 40-jarige man is aangehouden.

Bij de achtervolging heeft de bestuurder mogelijk meerdere voertuigen geraakt in Papendrecht, meldt de politie. Burgers met schade worden verzocht om met de politie via 0900-8844 te bellen.

Foto: Archief

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer