Tiplijn: 06-19541384

Politie: ‘Aan het ongeval op de N484 ging een verkeersruzie vooraf’

2

LEERDAM – Aan het ongeval op de N484 tussen Leerdam en Schoonrewoerd ging een verkeersruzie vooraf. Dat meldde de politie donderdag 29 december. Even na 20.15 uur kwamen twee auto’s in botsing op de Schaikseweg. Voorafgaand aan het ongeval hadden de inzittenden van de twee betrokken voertuigen onenigheid over het gedrag in het verkeer. Hierop zouden er diverse inhaalmanoeuvres hebben plaats gevonden.

Op gegeven moment ging het inhalen fout en moest een 26-jarige vrouw uit Culemborg plotseling terug naar haar eigen rijbaan vanwege een tegenligger. De vrouw raakte hierbij de auto die zij wilde inhalen. “De bestuurster en de bijrijder zijn beiden overgebracht naar het ziekenhuis met verwondingen aan voet en been. De inzittenden van de andere auto raakten niet gewond,” meldt de politie. De politie heeft diverse verklaringen opgenomen en doet onderzoek.

IMG_3704 IMG_3702 IMG_0241 IMG_0240

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Eerst alle getuigen/betrokkenen onder vragen daarna pas een oordeel geven. Niet zo netjes als er gelijk een oordeel word gegeven.

    • Ja, maar dat is het probleem tegenwoordig juist. Er wordt een oordeel gegeven over iets of iemand, terwijl helemaal niet bekend is hoe de vork in de steel zit.
      Als we wat dat betreft nu eens wat minder van te voren oordelen en veroordelen, zou misschien ook een hoop elende schelen…

Reageer