Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder spoorloos na ongeval A15

0

LINGEWAAL – Op de snelweg A15, tussen afslag Leerdam en knooppunt Deil, heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 december een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Rond 03.30 uur werd een auto op zijn kop in de berm aangetroffen, meldt de website van HetKontakt. De auto had ook meerdere bomen geraakt.

Direct werden beide brandweerploegen van Lingewaal gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten werd er alleen niemand in het voertuig aangetroffen. Ook een zoekactie met een politiehelikopter leverde niks op. Vermoed wordt dat er twee personen in de auto zaten tijdens het ongeval.

De auto is door een bergingsbedrijf meegenomen. De politie is nog op zoek naar de inzittenden van het voertuig, die hoogstwaarschijnlijk gewond raakten. In de auto werd namelijk aan beide kanten bloed aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer