Tiplijn: 06-19541384

Illegaal vuurwerk en grondstoffen in beslag genomen in Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – De politie heeft donderdag 22 december in een schuur aan de Schoolstraat veertig kilo illegaal vuurwerk en drie kilo grondstoffen voor fabricage van vuurwerk in beslag genomen. Agenten hielden een 25-jarige man uit Oud-Alblas aan.

Agenten gingen op donderdag 22 december naar de Schoolstraat. Bij de politie was informatie binnengekomen dat op dit adres mogelijk illegaal vuurwerk lag. En dat bleek te kloppen. Niet alleen lag er zwaar illegaal vuurwerk opgeslagen, ook trof de politie grondstoffen aan, waarmee je kruit kunt maken. Vanwege het gevaar van deze grondstoffen liet de politie experts van de Explosieven Opruimingsdienst komen om het op te ruimen. Het vuurwerk bestond uit dozen met shells en cobra’s. Dit is allemaal in beslag genomen. Bij de schuur was een man aanwezig. Deze 25-jarige verdachte is aangehouden.

Foto’s: Politie en Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_0201-Medium-600x400 IMG_0205-Medium vuurwwerk-oud-alblas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer