Tiplijn: 06-19541384

Tiener naar Halt en Jeugdzorg na beledigen politie via Facebook

0

DORDRECHT/ROTTERDAM – Een tiener is donderdag 22 december door de politie aangemeld bij bureau Halt en bureau Jeugdzorg. “Met enige regelmaat worden wij geconfronteerd met beledigingen op Facebook richting de politie. Ook deze week kregen wij weer ontoelaatbare verwensingen richting ons hoofd gesmeten,” vertelt de politie op Facebook. Bij onderzoek bleken de verwensingen van een 13-jarige jongen uit Rotterdam afkomstig. “Een zorgelijke ontwikkeling die zonder ingrijpen weinig goeds voor de toekomst voorspeld,” vervolgt de politie.

Uit een gesprek tussen de wijkagent en de moeder van de tiener bleek dat de zorgen ‘terecht’ waren. Hierop is de jongen aangemeld bij Halt en Jeugdzorg. “Ook dit is politiewerk,” besluit de politie in haar bericht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer