Tiplijn: 06-19541384

Straatrover slaat twee keer toe in Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – De politie komt graag in contact met getuigen van twee laffe berovingen in Dordrecht. De berovingen zijn vermoedelijk door dezelfde dader gepleegd. Er is een onderzoek gestart waarvoor alle informatie welkom is.

Dinsdag 13 december 2016 om 18.30 uur werd een 58-jarige vrouw uit Dordrecht op de Doelstraat beroofd, ter hoogte van de apotheek. Het slachtoffer werd geduwd en viel. Terwijl ze op de grond lag, trok de berover de tas uit haar handen. De dader rende waarschijnlijk weg in de richting van ’t Hof. De politie komt graag in contact met een man die het slachtoffer vertelde waar de dader naartoe rende.

Tweede beroving
Op woensdag 14 december vond een soortgelijke straatroof plaats tussen 22.20 en 22.45 uur op het Oranjepark. De berover viel hier ook zijn slachtoffer van achteren aan waardoor de 69-jarige vrouw uit Dordrecht viel. De man pakte haar tas en vluchtte in nog onbekende richting. Nabij het Oranjepark zaten drie jongens die mogelijk iets gezien hebben. Ook zij worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Getuigen gezocht
De verdachte is vermoedelijk tussen de 22 en 25 jaar oud en droeg tijdens beide berovingen een zwart/grijze jas met zwarte capuchon. Getuigen van de berovingen, kunnen hun informatie doorgeven aan de recherche in Dordrecht via nummer 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Informatie doorgeven kan ook via onderstaand tipformulier.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer