Tiplijn: 06-19541384

Fietser gewond na aanrijding in Leerdam

4

LEERDAM – Een fietser is woensdagochtend in Leerdam gewond geraakt bij een ongeval met een busje.

Door nog onbekende oorzaak kwam de fietser in botsing met een busje komend vanuit de Eksterlaan. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De fietser is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De weg werd tijdelijk afgesloten voor onderzoek.

Tekst en foto’s: 112Glasstad.nl

IMG_0158 IMG_0159 IMG_0160 IMG_0161 IMG_0162

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

 1. Oorzaak te vragen bij getuigen. Maar die zijn niet gehoord. Mijn zoon was als eerste ter plaatse maar politie vond hem niet interssant genoeg om iets te vragen aan hem.

  • Je zou natuurlijk ook zelf even naar een agent kunnen stappen en vertellen wat je hebt gezien. Overigens is het dan nog de vraag of hij het ongeluk echt heeft zien gebeuren of dat hij als eerste na het ongeluk ter plaatse was. Iemand die het ongeluk niet heeft zien gebeuren is ook geen getuige.

   • Heeft het zien gebeuren en als eerste 112 gebeld en eerste hulp verleend. Is bij het slachtoffer gebleven tot deze in de ambulance lag.

    • Goed gedaan door je zoon.
     Maar wat ik al zei, agenten zijn ook maar mensen en kunnen wel eens wat vergeten. Dus als je zoon informatie heeft, even zelf contact opnemen met de politie (als hij dat nog niet gedaan heeft).

Reageer