Tiplijn: 06-19541384

Twee mannen beroven 17-jarige met taser in Leerdam

0

LEERDAM – Vrijdag 16 december 2016 trokken twee mannen een jongen van een goaltje en beroofden hem op de Raadsliedenstraat in Leerdam. Hij kreeg daarbij een taser tegen zijn wang. Twee verdachten gingen er met zijn fiets en telefoon vandoor. De politie zoekt getuigen.

Vrijdagmiddag rond 17.00 uur is er een 17-jarige jongen uit Leerbroek beroofd. Hij zat samen met een vriend, een 16-jarige jongen uit Leerdam, op een goaltje op de Raadsliedenstraat. Opeens werd het slachtoffer van het doeltje getrokken en kreeg een taser tegen zijn wang. De twee verdachten pakten zijn telefoon af en gingen er op zijn fiets, een zwarte met een mandje, vandoor richting het Europaplein. De politie, die snel met meerdere auto’s de buurt afzocht, liet ook de helikopter meevliegen. Helaas zonder resultaat. De politie is een buurtonderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden. Niemand raakte gewond.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar de twee straatrovers. Beiden waren in het zwart gekleed en spraken met een buitenlands accent. Heeft u iets gezien of gehoord die middag en nog niet met de politie gesproken? Vul dan onderstaand formulier in of neem dan contact op met 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer