Tiplijn: 06-19541384

Arrestatie na vechtpartij

0

BREDA/SLIEDRECHT – Een 24-jarige man uit Sliedrecht werd door de politie opgepakt en vastgezet op verdenking van zware mishandeling en betrokkenheid bij een vechtpartij. Tijdens dit uitgaansgeweld werd een 19-jarige man in elkaar geslagen. Bij het gevecht werd een stuk van het oor afgebeten van het slachtoffer.

De 19-jarige aangever (uit Terheijden) stond met 2 vrienden en 2 vriendinnen te praten op de Hoge Brug. Hij werd daarbij onverwacht aangevallen door drie andere personen. Ook zijn vrienden moesten klappen incasseren. In het gevecht werd een stuk van het oor van de 19-jarige aangever afgebeten. Het is nog onduidelijk wie daarvoor verantwoordelijk was. Het slachtoffer kon een korte verklaring afleggen en ging daarna voor medische behandeling naar het ziekenhuis.

Camerabeelden
De politie arresteerde ter plekke een 24-jarige man uit Sliedrecht. Toen de agenten aangesneld kwamen, stond hij tegen het lichaam van het liggende slachtoffer te schoppen. De verdachte werd gearresteerd op verdenking van (poging tot) zware mishandeling. De man is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten in het cellencomplex. De politie onderzoekt de geweldszaak en verwacht op korte termijn meer arrestaties te verrichten. De vechtpartij is vastgelegd op bewakingsbeelden van het gemeentelijk cameratoezicht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer