Tiplijn: 06-19541384

35-jarige man aangehouden na schietincident in Noordeloos

0

NOORDELOOS – De 35-jarige Rotterdammer die zaterdagavond werd neergeschoten in Noordeloos is dinsdagmiddag 13 december aangehouden in het lopende onderzoek naar het schietincident.

Zaterdagavond 11 december om 23.45 uur kreeg de politie melding van een schietincident op de Middenweg in Noordeloos. Meerdere eenheden stelden direct een onderzoek in en troffen in de berm van de N214 een 28-jarige Rotterdammer aan. Hij was neergeschoten. Verderop in het nabij gelegen weiland troffen agenten het tweede slachtoffer aan. Dit betrof een 35-jarige man, eveneens een Rotterdammer. Ook hij bleek te zijn neergeschoten.

Beide slachtoffers werden vervoerd naar een ziekenhuis. De 35-jarige man werd vandaag ontslagen uit het ziekenhuis en vervolgens aangehouden in het lopende onderzoek naar wat  zich afspeelde. De 28-jarige man ligt nog steeds in het ziekenhuis en kan nog niet worden gehoord.

Het onderzoek naar het schietincident is nog steeds in volle gang. De politie heeft al diverse getuigen gesproken, maar heeft nog geen beeld van wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding was. Meer getuigen zijn dan ook van harte welkom. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u in de meest brede zin informatie die van belang kan zijn en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op via www.politie.nl of 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer