Tiplijn: 06-19541384

Man maakt opnames van vrouw van agent en wordt aangehouden in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – De politie heeft zaterdagmiddag 10 december een man aangehouden in Papendrecht. In de loop van de middag kreeg de politie een melding van een vechtpartij in de Action aan de P.C. Hooftlaan. Eenmaal ter plaatse bleek dat een agent in vrije tijd een man had aangehouden.

Even voor de aanhouding was de agent (in zijn vrije tijd) met zijn vrouw aan het winkelen in de Action. De agent zag hierbij dat een man ongewenste opnames van zijn vrouw maakte. De agent hield de man hierop direct aan. De verdachte verzette zich echter flink en er ontstond een worsteling. Toegesnelde agenten kregen de man onder controle en hebben hem naar een politiebureau gebracht voor verhoor.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer