Tiplijn: 06-19541384

Gewapende overval op Wibra in Leerdam

0

LEERDAM – De politie onderzoekt de overval in textielwinkel Wibra aan de Fonteinstraat in Leerdam donderdagmiddag 8 december 2016. Rond 16.50 uur bedreigde een onbekende man de 22-jarige medewerkster van de winkel die net een klant hielp. De overvaller pakte haar stevig vast en nam kort hierop geld uit de kassa mee. De medewerkster zag dat de man een mes bij zich had. De verdachte rende weg in de richting van de Noordwal. De overvaller is tussen de 20 en 30 jaar oud. Er raakte niemand gewond.

De politie zoekt getuigen van de overval. Zij kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. De politie onderzoekt of de verdachte soms betrokken is bij eerdere overvallen in Leerdam.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer