Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie zoekt in een onderzoek naar een mishandeling getuigen. De mishandeling gebeurde op zondagmiddag 4 december om 14.10 uur in een groothandel aan de Toermalijnring in Dordrecht.

Een 54-jarige man uit Oud-Alblas kreeg daar ruzie met een 35-jarige man uit Papendrecht. Dat ging over de zoon van de 35-jarige man. Deze jongen botste in het pand al spelend tegen de man uit Oud-Alblas. Hierna kregen de twee mannen ruzie. Er ontstond een worsteling en de Papendrechter sloeg de 54-jarige op zijn bovenlichaam. Agenten hielden bij de groothandel de 35-jarige man aan.

De politie zoekt nu nog getuigen die de mishandeling zagen. Zij kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via onderstaand tipformulier, telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer