Tiplijn: 06-19541384

Middelbrand bij Tapperij De Waagh in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Bij Tapperij De Waagh aan de Stationsweg in Sliedrecht is in de nacht van woensdag op donderdag 1 december 2016 brand ontstaan. Bezoekers van het naastgelegen café Havana zagen rond 01.50 uur rook uit De Waagh komen. Ook voelden de ramen warm aan. Niet veel later kwam de brandweer met spoed ter plaatse. Omdat er mogelijk nog iemand in het pand aanwezig was, werd opgeschaald naar middelbrand. Om binnen te komen werd een aantal deuren geforceerd. Verder werd er een raam uitgehaald.

Een inspectie door de brandweerlieden wees uit dat er niemand in het pand aanwezig was. Vervolgens kon de brand, die in het cafégedeelte woedde, worden geblust.

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. Het team ‘brandonderzoek’ doet hier onderzoek naar. De stichting Salvage is ingeschakeld om de schade, die onder meer bestaat uit geforceerde deuren en rook, roet –en waterschade, verder af te handelen.

Foto’s: Sonny Lasschuit.

DSC02263 DSC02305 DSC02312 DSC02342 DSC02355 DSC02374 DSC02392

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer