Tiplijn: 06-19541384

Tweede aanhouding voor brute overval Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft vorige week een tweede aanhouding verricht voor de overval op een vrouw in haar woning in Hendrik-Ido-Ambacht. Het gaat om een 22-jarige Rotterdammer. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte. Dat meldt de politie donderdag 24 november 2016.

Op 11 februari werd de vrouw in haar woning in Hendrik-Ido-Ambacht overvallen door drie mannen. Om 20.00 uur werd er aangeklopt bij een woning in de Margrietstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Aan de deur stond een jongeman van ongeveer 18 of 19 jaar oud.

Deze jongeman vertelde dat zijn bal in de tuin lag. Toen de vrouw via haar raam in de achtertuin keek, zag ze inderdaad een bal liggen. Nadat zij de achterdeur had geopend werd ze plots door een andere man beetgepakt. De aangeefster begon te gillen en terug te vechten.

Een derde man, die ook in de tuin stond, heeft haar geslagen, geschopt en bedreigd. Haar zevenjarige dochter zag het allemaal gebeuren. De daders zijn zonder buit gevlucht.

Na onderzoek wordt eind augustus één verdachte aangehouden. Het gaat om één van de mannen die tijdens de overval in de tuin stond. Helaas leidde deze aanhouding niet tot de aanhouding van de andere mannen. De politie riep de hulp van het publiek in om de andere twee daders te vinden. De zaak werd begin november uitgezonden bij Opsporing Verzocht. Dat leverde nieuwe informatie op wat leidde tot de aanhouding van de tweede verdachte.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer