Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt mannen aan in Alblasserdam voor diefstal bij milieustraat

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft zondagavond 20 november 2016 twee mannen aangehouden voor diefstal bij de vuilstort bij de Brug over de Noord in Hendrik-Ido-Ambacht. Een passant meldde dat hij het schijnsel van een zaklamp zag op het terrein van de milieustraat. Agenten gingen op de melding af. Zij parkeerden hun voertuig op afstand en gingen behoedzaam richting de hoofdingang.

Eén agent hield vanaf het fietspad zicht van bovenaf op het terrein en andere agent is bij de verkeerslichten gaan staan voor opvang van de hondengeleider. De agenten hoorden geluiden en zagen zo af en toe personen en schijnsel van een zaklamp op het terrein.

De agenten hielden tot aan de aankomst van de politiehond, die was opgevraagd, continu van buitenaf controle. Bij de aankomst van de hondengeleider gingen de verdachten er vandoor. Ze klommen over het hek en probeerden via het fietspad van de Brug over de Noord te ontkomen.

Na een korte achtervolging te voet konden in Alblasserdam in de omgeving van de Dam / Oranjestraat twee verdachten worden aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau in Dordrecht voor verhoor.

Bron: Alblasserdamsnieuws.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer