Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust brand onder brug in Dordrecht

1

DORDRECHT – De brandweer heeft maandagavond 21 november een brand geblust nabij de Weeskinderendijk in Dordrecht. Even voor 19.00 uur brak er brand uit bij de daklozen onder de Stadsbrug. Volgens de politie ontstond het vuur vermoedelijk bij het koken. “Alle persoonlijke bezittingen van de tijdelijke bewoners zijn verbrand,” meldt de politie op Twitter. De brandweer kreeg de brand snel onder controle.

Foto’s: Politie

Cxzhx4gWgAAXdRA-2CxzhDpcWQAALQjB

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. En niet de eerste keer. Afgelopen maanden al een paar keer eerder daar brand geweest. Daarnaast steken ze regelmatig spullen in brand (om warm te blijven?) die vervolgens een enorme stankoverlast boven op de brug geeft. Denk dat het de hoogste tijd wordt om dat kamp te ontruimen en voor de bewoners een goed onderdak te zoeken.

    En er ook op toe te zien dat men niet terugkeert daar.

Reageer