Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder (22) raakt gewond bij aanrijding in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 22-jarige motorrijder uit Alblasserdam is vrijdagmiddag 18 november 2016 gewond geraakt bij een aanrijding op de Edisonweg in Alblasserdam. De motorrijder reed over de Edisonweg en werd over het hoofd gezien door een automobilist uit Hendrik-Ido-Ambacht die vanaf tankstation De Haan de Edisonweg op wilde rijden.

De motorrijder botste tegen de zijkant van de auto en kwam ten val. Hij raakte lichtgewond. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De Damdorper is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere controle en een hechting in zijn pink. De twintiger lijkt er goed vanaf te komen. De automobilist, die onder meer het glas van een zijruit van de auto over zich heen kreeg, bleef nagenoeg ongedeerd.

De beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl

IMG_7598 (Medium) IMG_7601 (Medium) IMG_7629 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer