Tiplijn: 06-19541384

Fietsster (16) aangereden op Dam; automobiliste rijdt door

0

ALBLASSERDAM – Op de Dam in Alblasserdam is vrijdagmiddag 18 november 2016 een 16-jarig meisje uit Alblasserdam aangereden door een auto. Het meisje stond ter hoogte van Hotel Van Krimpen klaar om met de fiets over te steken. Vanaf de Polderstraat kwam op dat moment een automobiliste, die de Dam opreed. De vrouw raakte daarbij met haar auto de 16-jarige fietsster. Het meisje kwam ten val en raakte lichtgewond.

Omstanders gingen in eerste instantie in gesprek met de automobiliste, maar de vrouw ging er nog voor de aankomst van de hulpdiensten vandoor. Eén van de omstanders was zo alert om een foto van de auto te maken en het kenteken te noteren.

Het gevallen meisje is nagekeken door ambulancepersoon. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook de schade aan haar fiets lijkt mee te vallen. De politie gaat contact opnemen met de doorgereden automobiliste.

Tekst en foto: Alblasserdamsnieuws.nl

20161118_163744 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer