Tiplijn: 06-19541384

Man, vrouw en kind aangevallen door herdershonden in Sliedrecht

1

SLIEDRECHT – Een man, een vrouw en een kind zijn woensdagmiddag 16 november aangevallen door twee honden. De herdershonden wisten even na 14.30 uur te ontsnappen vanaf een terrein aan de Leeghwaterstraat in Sliedrecht. Door onbekende reden vielen de honden hierop het drietal aan. De man raakte bij de aanval licht gewond. De betrokken vrouw moest met bijtwonden naar het ziekenhuis worden vervoerd. Het kind bleef ongedeerd.

Ook een Mobiel Medisch Team was per traumahelikopter onderweg om hulp te verlenen. De inzet van het team bleek echter niet nodig. Het is nog niet duidelijk wat er met de honden gaat gebeuren. De politie doet onderzoek. Er is niemand aangehouden.

Foto’s: Ruben van der Sterren

P1090398 P1090403 P1090407

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer