Tiplijn: 06-19541384

‘Oostbloktypes’ overvallen woning in Leerdam; daders voortvluchtig

0

LEERDAM – Twee mannen hebben dinsdagochtend 8 november 2016 even voor 09.00 uur een overval gepleegd op een woning aan het Laantje van Van Iperen in Leerdam. Binnen ontstond een worsteling met de bewoner. Deze liep een hoofdwond op en moest voor behandeling naar een ziekenhuis. De verdachten vluchtten weg.

Het gaat volgens de politie om twee ‘Oostbloktypes’. Eén draagt een rode trui en de ander een grijze trui. Ze zouden een plastic tasje bij zich hebben. Meer informatie over de daders / overval kan via 112 gemeld worden bij de politie.

Bij de overval zijn in ieder geval de huissleutels en autosleutels meegenomen. Of er nog meer is meegenomen, is nog onduidelijk.

De politiehelikopter zoekt vanuit de lucht mee naar de voortvluchtige verdachten.

Foto’s: Sjoerd van Reenen.

©SvR 8 nov overval Laantje vv Iperen 64 Leerdam-2 (Medium) ©SvR 8 nov overval Laantje vv Iperen 64 Leerdam-3 (Medium) ©SvR 8 nov overval Laantje vv Iperen 64 Leerdam-4 (Medium) ©SvR 8 nov overval Laantje vv Iperen 64 Leerdam-5 (Medium)  ©SvR 8 nov overval Laantje vv Iperen 64 Leerdam-7 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer