Tiplijn: 06-19541384

Politieauto en personenauto belanden in tuin na achtervolging

0

NUMANSDORP – De bestuurder van een personenauto negeerde in de nacht van zondag op maandag 7 november 2016 een stopteken van de politie. Dit resulteerde in een korte achtervolging in Numansdorp tot aan de Schuringse Havenkade Oostzijde. Daar belandden de personenauto en het politievoertuig in een tuin. De verdachte wist te ontkomen. Een van de agenten raakte lichtgewond.

De achtervolging ontstond nadat de bestuurder niet wilde stoppen voor de politie. Via de Schuringsedijk, de Korte Boomweg en de Middelkade kwamen de auto’s uit op de Schuringse Havenkade OZ. Daar eindigde de korte vlucht van beide voertuigen in de tuin van een woning. Maar nog voor de agenten uit hun auto konden stappen, nam de verdachte bestuurder de benen en verdween in de duisternis. Een van de agenten raakte lichtgewond aan zijn been.

Bij het ongeval was geen sprake van een aanrijding tussen de voertuigen onderling. De schade bleef beperkt tot een kapot hekwerk. De voertuigen zijn beide weggetakeld en in beslag genomen voor verder onderzoek.

Wat de bestuurder van het voertuig afgelopen nacht op zijn kerfstok had, is nog onduidelijk. De recherche is nu naar hem op zoek. Zijn auto is in beslag genomen.

Foto: Politie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer