Tiplijn: 06-19541384

Automobilisten botsen tegen busje en gaan er vandoor in Alblasserdam

2

ALBLASSERDAM – De politie is op zoek naar een voertuig dat betrokken is geweest bij een ongeval op de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam. Via Twitter roept de politie maandag 7 november 2016 op om uit te kijken naar een voertuig met gele verfsporen. “We zoeken in de omgeving van Alblasserdam / Nieuw-Lekkerland een auto met schade aan de rechterzijde naar aanleiding van een ‘verlaten plaats ongeval’,” melden de agenten.

De aanrijding vond plaats op de Oost-Kinderdijk. Een nog onbekend voertuig heeft een geparkeerde gele VW Caddy geraakt. “Op de doorgereden auto zullen zeker gele verfsporen te zien zijn,” aldus de politie.

Tweede botsing
Omstreeks 11.30 uur botste er weer een voertuig  tegen het busje. Ook dit keer verliet de bestuurder de plaats van het ongeval. De politie doet onderzoek en heeft de wegbeheerder in kennis gesteld. Tips zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844.

Foto: Politie_DBU / Tekst: Peter Stam

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer