Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt met hoge snelheid bedrijf binnen in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 22-jarige automobilist uit Hardinxveld-Giessendam is donderdagavond 3 november 2016 tegen een bedrijfspand langs de Rivierdijk in zijn woonplaats gebotst. De man kwam vanaf de Nassaustraat en reed met hoge snelheid rechtdoor. Hij schoot rakelings langs de benzinepompen en reed vervolgens de showroom van een autobedrijf binnen. De auto raakte daarbij total loss en ook de schade aan het bijgebouw / showroom is groot. Onder meer de gevel, een roldeur en een auto in de showroom raakten beschadigd.

De bestuurder liep bij het ongeval enkele botbreuken op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie vermoedt dat de man eerst onwel is geworden en daardoor de controle over het voertuig is verloren.

Er zijn bij het ongeval geen andere personen gewond geraakt.

Foto’s: Jorrit de Haas.

IMG_4511 (Medium) IMG_4518 (Medium) IMG_4524 (Medium) IMG_4529 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer