Tiplijn: 06-19541384

Messen en drugs in beslag genomen bij fouilleeractie in Dordrecht

0

DORDRECHT – Afgelopen zaterdag 22 oktober hielden agenten in Dordrecht preventief een fouilleeractie. Er is niemand aangehouden. Wel zijn er verdovende middelen en twee steekwapens gevonden. De desbetreffende avond werden er in het veiligheidsrisicogebied van Dordrecht 183 mensen gefouilleerd en 65 auto’s gecontroleerd. Ook kregen twee horecagelegenheden een bezoekje, waar vijf bezoekers werden gefouilleerd.

De politie heeft niemand aangehouden maar vond wel een gebruikershoeveelheid softdrugs, een zakmes en een keukenmes. Alles is in beslag genomen. De actie vond plaats in verschillende gebieden van Dordrecht, zoals in de wijk Krispijn, aan de voor- en achterzijde van het Centraal Station, op de Prinsenstraat en op het Bagijnhof.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer