Tiplijn: 06-19541384

Drietal gewond door steekpartij in Gorinchemse binnenstad

0

GORINCHEM – Op de Hoogstraat in Gorinchem heeft een man in de nacht van zaterdag op zondag drie jongeren verwond door naar hen uit te halen met een kapot bierflesje. De man was boos omdat de jongeren hem aanspraken op zijn gedrag.

De drie jongeren van 18 en 19 jaar stonden rond 00.15 uur in een café tegenover de Febo snackbar in Gorinchem toen zij een grote groep kinderen voorbij zagen rennen. Eén van de jongens werd nieuwsgierig en stapte naar buiten. Hij zag een man achter de kinderen aanrennen. De man maakte de kinderen bang en schold ze uit. Toen de jongen daar wat van zei, sloeg de man het bierflesje dat hij in zijn hand had kapot en haalde uit naar de jongen. Ook zijn vrienden die hem te hulp schoten werden geraakt. De jongens zijn in het ziekenhuis geholpen aan hun verwondingen. De politie is op zoek naar de man.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer