Tiplijn: 06-19541384

15-jarige jongen met lading lood aangehouden in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft woensdagavond 26 oktober een tiener aangehouden in Dordrecht. In de loop van de avond zag een agent de 15-jarige jongen uit Dordrecht lopen op de Groen van Prinstererweg. De agent herkende de jongen omdat die al meerdere vermogensdelicten op zijn naam had staan. Daarnaast liep hij met een grote boodschappentas en was hij geheel in het donker gekleed. Bij een controle bleek de jongen een mes en een verzameling loodslabben bij zich te hebben. De tiener had hiervoor geen verklaring en is hierop aangehouden. De recherche doet onderzoek. Zijn er recent loodslabben van uw dak gestolen? Bel dan 0900-8844 en vermeldt hierbij het registratienummer 2016349743.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer