Tiplijn: 06-19541384

Man wordt met hoogwerker uit huis gehaald in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – De brandweer heeft deze week in de Jacoba van Beierenstraat in Nieuw-Lekkerland, met behulp van een hoogwerker, een ernstig zieke man via een raam uit zijn woning gehaald. Dit gebeurde in samenwerking met de ambulancedienst. De man lag op de eerste verdieping en kon niet meer via de trap naar beneden.

Brandweer Nieuw-Lekkerland kwam ter plaatse om een raam te demonteren. Niet veel later kon de man met behulp van de hoogwerker van brandweer Papendrecht naar beneden worden gehaald. De zestiger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

Foto’s: Jeffrey Reit.

IMG_6794 (Medium) IMG_6797 (Medium) IMG_6803 (Medium) IMG_6806 (Medium) IMG_6811 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer