Tiplijn: 06-19541384

Politie: ‘Man aangehouden door arrestatieteam voor poging doodslag’

0

ZWIJNDRECHT – De man die woensdag 12 oktober werd aangehouden in Zwijndrecht is aangehouden ter zake poging doodslag. Dat meldt de politie. Eerder kon de politie slechts melden dat de aanhouding was verricht binnen een lopend onderzoek.

Woensdagavond 12 oktober omstreeks 19.30 uur viel een arrestatieteam een woning aan de Burgemeester Jansenlaan binnen. In de woning werd een 38-jarige man aangehouden. De aanhouding werd gedaan op verzoek van Skwibus, een speciale interventie eenheid die wordt ingezet bij het bestrijden van diverse vormen van overlast en criminaliteit. Het arrestatieteam heeft de verdachte naar een politiebureau vervoerd. Het onderzoek wordt voortgezet.

IMG_8856-2 IMG_8849-2 IMG_8842-2 IMG_8841-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer