Tiplijn: 06-19541384

Politie stuit op nepvuurwapen bij controle in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij de controle van een auto op de Sophialaan in Hendrik-Ido-Ambacht vonden agenten dinsdagavond 11 oktober 2016 een imitatievuurwapen. Twee Zwijndrechters zijn aangehouden. De politie onderzoekt of de mannen te linken zijn aan een poging woninginbraak.

Rond 21.00 kreeg de politie een melding van een poging inbraak in een woning aan de Ring in Hendrik Ido Ambacht. Tijdens het onderzoek zagen agenten op de Sophialaan een auto waarvan de twee inzittenden voldeden aan het summiere signalement dat de melder had kunnen geven. Toen zij de auto controleerden, vonden zij een imitatiewapen. De twee mannen (25 en 23) uit Zwijndrecht zijn aangehouden.

De politie onderzoekt of er een link is met de poging inbraak.

Foto: Politie.

imitatiewapen-hia

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer