Tiplijn: 06-19541384

Buren stelen gloednieuwe wasmachine in Dordrecht

2

DORDRECHT – Agenten hielden dinsdag 20 september een man en een vrouw aan voor heling en diefstal van een wasmachine. Een 24-jarige man uit Dordrecht deed aangifte van diefstal van zijn nieuwe wasmachine. Deze werd bezorgd op 16 september en neergezet in een flatportiek aan de Buizerdstraat. Toen de man de machine met een vriend naar boven wilde sjouwen, bleek deze verdwenen.

”Waar is mijn wasmachine?”, vroeg de 24-jarige zich af en ging op onderzoek. Hij kwam er op 20 september achter dat deze bij zijn bovenburen stond maar hij mocht niet hun woning in. Agenten belden even later aan bij dit pand maar toen was er niemand huis. Een andere bewoner meldde dat hij eerder iemand met een oude wasmachine had zien lopen. Na onderzoek kreeg de politie de 24-jarige verdachte en een 21-jarige vrouw te pakken. Ze hielden hen aan. Binnen bij hun stond inderdaad de wasmachine die al was aangesloten. De verpakking lag nog in de kamer. De aangever kreeg zijn apparaat weer terug.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

    • En hoe denk je vredesnaam er mee weg te komen als je een wasmachine in het portiek jat. Dan weet je toch dat die voor een van de buren is. En dat die aangifte bij de politie gaat doen…

      Nee, dan ben je geen rat, die zijn slimmer…

Reageer