Tiplijn: 06-19541384

Vrachtwagen te water aan de Rivierdijk in Hardinxveld-Giessendam

3

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Hulpdiensten zijn maandagavond 19 september even voor 18.00 uur gealarmeerd voor een vrachtwagen te water aan de Rivierdijk in  Hardinxveld. De chauffeur was door nog onbekende reden van de weg geraakt en in het kanaal van Steenenhoek beland. Hij werd na het ongeval uit zijn vrachtwagen geholpen door voorbijgangers. De man is met een hoofdwond afgevoerd naar het ziekenhuis. De berging van de vrachtwagen is op dit moment bezig. De politie doet onderzoek

Foto’s: Etiënne Hessels, Jur van der Pijl en Max Liet

IMG_0966 IMG_0985 IMG_1030 IMG_1045 DSC09219 DSC09223 DSC_6383

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Als bij het spoorvervoer een incidentele druppel lekt spreekt de pers van een bijna ramp. Als op één dag, zoals vandaag, een halve vrachtwagen zoutzuur leegloopt en hier een vrachtwagen bootje wil spelen is géén bijna ramp.

    Misschien moet men zich focussen op het wegvervoer en de binnenvaart?

    • Volgens mij krijgen vrachtwagen,s toch al regelmatig de schuld. Ondanks dat bij meer dan 90% personen verkeer de oorzaak is. Dit volgens onderzoek.

      • Dat bedoelt Joop niet.

        Die doelt er op dat als er ook maar een kleinigheid is met een trein dan staat het op de voorpagina van de krant terwijl hier nauwelijks aandacht aan wordt geschonken.

        Maar goed, treinen zijn eng en vrachtwagens en schepen zijn goed voor de economie. Overigens zijn die enge treinen wel de meest veilige manier om gevaarlijke stoffen mee te vervoeren. Aldus onderzoek.

Reageer