Tiplijn: 06-19541384

A15 richting Gorinchem enige tijd dicht na ongeval bij Sliedrecht

2

SLIEDRECHT – De A15 richting Gorinchem is woensdagmiddag 14 september enige tijd dicht geweest. Rond 16.15 uur kwamen een camper en een auto in botsing bij Sliedrecht. Een ambulance kwam ter plaatse maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt, meldt de politie. Een bergingsbedrijf heeft de zwaar beschadigde voertuigen afgevoerd. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Berging A. Barendregt

CsUkQznWgAAs8vM-2 CsUkQzjWgAAKPxR-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Zeker bevangen door de warmte?? Man man man, kunnen mensen een keer opletten?? Altijd weer die ongelukken. Blijf gewoon op je eigen rijstrook, houd afstand en pas je snelheid aan. Is dat nou ZO moeilijk?? Gaat de andere baan iets sneller, hup, prak je er maar tussen. Overige automobilisten schrikken daarvan, trappen op de rem, krijg je een kettingreactie van en de niet oplettende automobilist klapt er vervolgens op. Dus in de spits: Maximum snelheid 70 km per uur en volg je eigen rijstrook. Probleem opgelost.

Reageer