Tiplijn: 06-19541384

Groep wielrenners ten val in Brandwijk; twee gewonden

0

BRANDWIJK – De hulpdiensten zijn zaterdagochtend 10 september omstreeks 11.55 uur opgeroepen voor een valpartij van een groep wielrenners op de Brandwijksedijk in Brandwijk. Volgens ooggetuigen had een auto één van de wielrenners geraakt. De wielrenner viel waarop diverse andere wielrenners niet konden uitwijken en ook vielen. Twee ambulances, een traumahelikopter en de politie werden gealarmeerd voor het ongeval. De traumahelikopter werd boven het ongeval afgemeld omdat inzet van de arts van de traumahelikopter niet nodig bleek. Een man en een vrouw zijn door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Stefan van Aarle

IMG_3774IMG_3775

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer