Tiplijn: 06-19541384

Kinderdijker (60) botst met auto tegen boom langs N915

0

RIDDERKERK – Een 60-jarige man uit Kinderdijk is woensdag 7 september 2016 met zijn auto van de weg geraakt. Dit gebeurde op de N915 tussen Ridderkerk en Alblasserdam. De man botste tegen een boom, meldt de politie. “We kregen de melding dat een man met de auto de bosschages was ingereden en tegen een boom was gebotst,” vertelt een politiewoordvoerder. Omdat de Kinderdijker daarbij mogelijk bekneld was geraakt, werden behalve politie en ambulance, ook de Alblasserdamse brandweer en de traumahelikopter opgeroepen.

Nadat de man uit zijn auto was bevrijd, is hij per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De zestiger verklaarde onwel te zijn geworden, waardoor hij van de weg is geraakt. Nader onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen, waardoor de bestuurder onwel is geraakt.

Foto’s: Niels van Loon, Janno Berkenbosch en Politie Drechtsteden Buiten.

CrwMQgRW8AA-gGx.jpg large (Medium) IMG-20160907-WA0015 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer