Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt insluipster in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie is op zoek naar een blanke jonge vrouw die op vrijdag 12 augustus een huis op de Witte de Withstraat in Dordrecht binnensloop. De vrouw wordt ervan verdacht geld van een 91-jarige bewoonster te hebben gestolen.

Vrijdag 12 augustus tussen 13.00 en 15.00 uur kwam de 91-jarige vrouw thuis nadat ze boodschappen gedaan had bij een supermarkt op het Admiraalsplein. Kort daarna werd er aangebeld door de jonge vrouw. Ze vertelde dat ze werkzaam was bij de gemeente en naar de gasaansluiting kwam kijken. De jonge vrouw is bijna een uur in de woning geweest. Toen ze uiteindelijk was vertrokken, miste de bejaarde vrouw wat geldbriefjes en zag ze dat haar kast was opengebroken.

De politie is op zoek naar een blanke jonge vrouw, met donkerblond haar tot op de schouders, van ongeveer 22 jaar oud. Ze sprak accentloos Nederlands en had een ietsje steviger postuur. Ze droeg een lange broek met een bloesje en een roze vest. Ze is rond de 1.65 meter lang.

Wellicht herinnert u zich iets dat kan helpen om deze zaak op te lossen. Heeft u die vrijdagmiddag iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met 0900-8844 of  0800-7000. Het kan ook zijn dat de vrouw tegelijkertijd met de bejaarde vrouw in de supermarkt is geweest.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer