Tiplijn: 06-19541384

Agenten treffen vuurwapen, bivakmuts en hasj aan bij automobilist op A15

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de nacht van woensdag op donderdag 1 september hebben agenten in de eenheid Rotterdam een vuurwapen, bivakmuts en gebruikershoeveelheden hasj aangetroffen bij een controle van een personenauto. De 22-jarige bestuurder uit Nijmegen reed met zijn auto over de A15. Ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam werd hij, rond 02.00 uur, langs de kant gezet voor een controle. De man bleek geen rijbewijs te hebben. Nader onderzoek wees uit dat er een vuurwapen, bivakmuts en gebruikershoeveelheden hasj in de auto lagen. De twintiger werd direct aangehouden en zit nog vast.

De politie Rotterdam pakt het bezit en gebruik van vuurwapens hard aan. In het afgelopen jaar vonden meerdere gewapende overvallen en schietpartijen plaats waar zware criminaliteit achter schuil gaat. Hulp van getuigen is daarbij van groot belang. Wie weet dat een persoon in het bezit van een (vuur)wapen is, mag de politie altijd bellen via 0900-8844 bellen.

Blijft u liever anoniem, bel dan met 0800-7000. Wie daadwerkelijk iemand met een vuurwapen, nep of echt ziet, mag direct 112 bellen, ook ’s avonds of ’s nachts.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer