Tiplijn: 06-19541384

Politie: ‘Poging ontvoering meisje Hendrik-Ido-Ambacht lijkt een misverstand’

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De melding dat een man geprobeerd zou hebben om een meisje mee te nemen in Hendrik-Ido-Ambacht lijkt op een misverstand te berusten. Dat meldde de politie dinsdagavond 30 augustus aan ZHZActueel. De politie werd ingeschakeld nadat het 7-jarige kind omstreeks 16.30 uur aangaf dat een man haar wilde meenemen nabij het Hooftlaantje.

De politie startte direct een grote zoekactie waarbij een helikopter werd ingezet. “Toen agenten in gesprek gingen met het meisje, bleek dat het ‘meeneemverhaal’ niet klopte,” vertelt een voorlichtster van de politie. Hierdoor is de politie ook niet meer op zoek naar een eventuele verdachte. De politie bedankt burgers via social media voor het meehelpen en -denken.

IMG_8249 IMG_8246 IMG_8240 IMG_8239

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer