Tiplijn: 06-19541384

Agent en medewerker Arriva mishandeld bij aanhouding in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een 22-jarige vrouw uit Ridderkerk raakte in de nacht van donderdag 25 augustus op vrijdag 26 augustus gewond tijdens haar werk. Ook een agent in vrije tijd die te hulp schoot kreeg meerdere klappen. De mishandelingen gebeurden op het Stationsplein in Dordrecht.

De medewerkster van Arriva trof tijdens haar dienst een 24-jarige man uit Sliedrecht aan in het openbaar vervoer. Omdat hij een OV verbod heeft en had gerookt in de trein, wilde ze hem aanspreken en controleren. Op dat moment ging de verdachte door het lint en sloeg hij de vrouw in haar gezicht.  Per toeval liep er een agent in vrije tijd op het station. Hij schoot direct te hulp maar ook hij kreeg klappen van de verdachte.

De politie werd gebeld en met de hulp van de gealarmeerde agenten, kregen ze hem uiteindelijk onder controle. De agent in vrije tijd raakte bij de worsteling gewond. Zowel hij als de medewerkster van Arriva doen aangifte tegen de verdachte. De 24-jarige verdachte had een fiets bij zich. Op het bureau bleek deze gestolen te zijn. De man zit nog vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer