Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter ingezet na bedreiging met vuurwapen in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een politiehelikopter heeft dinsdagmiddag 23 augustus enige tijd boven Zwijndrecht en Dordrecht gevlogen. In de loop van de middag kregen agenten een melding van een bedreiging met een vuurwapen op de Brugweg in Zwijndrecht. De verdachte zou na de bedreiging zijn gevlucht in de richting van Dordrecht.

Al snel troffen agenten de verdachte aan op de Viottakade in Dordrecht. Met een speciale benaderingstechniek voor gevaarlijke verdachten probeerden agenten de man hierop aan te houden. De 35-jarige Zwijndrechtenaar vluchtte echter de naastgelegen woonwijk in, meldt de politie. De man werd even later, na een korte zoekactie waaraan ook een politiehelikopter deelnam, aangetroffen in een tuin aan de Verhulsstraat. De dertiger is aangehouden en ingesloten op het politiebureau. De politie doet onderzoek en heeft (nog) geen vuurwapen aangetroffen.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer