Tiplijn: 06-19541384

Automobilist ziet scooterrijder over het hoofd bij inparkeren in Gorinchem

1

GORINCHEM – Een scooterrijder is zondagavond 14 augustus lichtgewond geraakt bij een ongeval op de Marinus Spronklaan in Gorinchem. Omstreeks 20.30 uur werd de man aangereden door een automobilist, die de scooterrijder over het hoofd zag bij het inparkeren. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse om de scooterrijder na te kijken. De man raakte lichtgewond maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen liepen schade op.

Foto’s: Max Liet

DSC_3864 DSC_3868 DSC_3870 DSC_3875 DSC_3877

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. De scooter was op de rechterzijde gevallen, maar er is helaas geen foto van de rechterzijde.
    Ik hoop dat het verder goed gaat met de jongeman op de scooter!

Reageer